Vakıfbank, 1954 senesinde kurulmuştur. KOBİ, bireysel, kurumsal ve özel bankacılık alanlarında hizmet vermektedir. Bankanın 900 üzerinde olan şubeleri arasında, ABD, Irak ve Bahreyn’de de şubeleri mevcuttur. Vakıf Bankası en büyük gelişimini 2005 yılında gerçekleştirmiştir. Bankanın değişim ve yeniden yapılandırma projesi sonrasında, pazarlama ve hizmet kalitesi artmıştır. Vakıf Bankası, 921 şubeye ve 15.615 çalışana sahiptir.
Vakıfbank Kredi Hesaplama sayfasını linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.
Vakıfbank çalışma saatleri, 09.00 ve 17.30 arasındadır. Banka hafta içleri her gün çalışır. Bankanın öğlen saat 12.00 ve 13.30 arasında mesaisi bulunmaz. ATM'lerin herhangi bir çalışma zaman sınırlaması mevcut değildir.
Vakıfbank havale saatleri, 7 gün 24 saattir. Bankanın hafta sonları da dahil olmak üzere havale yapma olanağı bulunur. Resmi tatillerde ve yarı gün tatillerde de herhangi bir saat sınırlaması olmaksızın havale yapma durumu mümkün olacaktır.
Vakıfbank havale işlemleri;
Yolları kullanarak yapılır. Buna göre sırasıyla ödenmesi gereken Vakıfbank havale ücreti;
Şeklindedir.
Vakıfbank EFT saatleri, banka mesai saatleri ile doğru orantılı olacaktır. Banka yoğunluğuna göre süreç 15 dakika uzayabilir ve kısalabilir. Banka EFT saatleri 09.00 ve 17.30 saatleri arasındadır. Bu saatler dışında EFT yapılmışsa EFT hesaba bir sonraki mesai saatleri içerisinde ulaşacaktır. Bilgiler doğru olsa dahi para karşı tarafın hesabına ulaşmamışsa, hesaptan yapılan EFT transferi yapan kişinin hesabına yeniden gönderilir.
Vakıfbank EFT ücreti;
Şeklinde olmaktadır.
Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası, 0850 220 0724’tür. Bankacılık işlemleri müşteri hizmetleri aracılığı ile 7 gün 24 saat boyunca giderilebilir. Kişinin muhakkak şubeye giderek çözmesi gereken bir problem oluştuğu takdirde, müşteri hizmetleri görev sınırları dışında kalınır, mesai saatleri içerisinde şubeye gidilir.
Vakıfbank ihtiyaç kredisi özellikleri şu şekildedir;
Bunun dışında ihtiyaç kredisi edinmek için farklı teminat seçenekleri mevcuttur. Bunlar;
Olabilecektir.
Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Hesaplama sayfasını linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.
Vakıfbank konut kredisi, bankanın Sarı Panjurlu Kredi adı altında seçeneklen dirilmiştir. Bu kredi olanağı, kendi içerisinde şöyle ayrılır;
Bu kredi özelliği, kredi ödemelerinin yüksek miktarlarla başlayıp daha sonra azalmasıdır.
Doğal afet riski taşıyan alanlarda bulunan konutlarını yapılandırmak isteyen kişi, bu kredi seçeneğine başvurabilecektir.
Kişiler bu kredi seçeneği ile her ay düzenli ödeme yapmak durumunda değildirler. Ödemeler aralıklı şekillerde yapılabilir.
Kişiler anapara ödemelerini sabit tuttuklarında, bu kredi seçeneği ile taksit miktarlarını azaltarak ödeme imkanlarından yararlanabilirler.
Kişiler bu kredi seçenekleri arasından kendilerine en uygun olanı seçerler.
Vakıfbank Konut Kredisi Hesaplama sayfasını linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.
Vakıfbank taşıt kredisi 3’e ayrılır. Bunlar;
Şeklindedir. Kredilere başvuru için gereken şartlar şöyledir;
Vakıfbank hafta sonu açık şubeler mevcut değildir. Vakıf Bankası şubeleri aracılığı ile işlem yapabilmek için kişiler bankanın hafta içi saat 09.00 ve 17.00 arası olan mesai süresini beklemek durumundadır.
Vakıfbank kredi kartları başvuruları aşamasında banka bir gelir belgesi görmek isteyecektir. Kredi kartı başvuruları çevrim içi olarak yapılabilir. Bunun dışında kişiler şubelere giderek de başvuru işlemlerini gerçekleştirirler. Kredi kartları;
Şeklinde seçeneklere sahiptir.
Vakıfbank zorunlu trafik sigortası, Güneş Sigorta adı altında yapılır. Güneş Sigorta, doğal afetler, taşıtlar için kişilere sunulan bir sigorta türüdür. Taşıtlara yapılan sigorta kapsamında, güvence ve oto yardım avantajları bulunur. Kazalar durumunda gerçekleşen hasarları da Güneş Sigorta karşılayacaktır. Kişilerin bu sigortadan yararlanmaları için seçenek olarak yer alan başvuru mecraları, genel müdürlükler, yetkili temsilcilikler ve sigorta acenteleri olacaktır.
Vakıfbank vadeli hesap sahibi olan kişilere, banka faiz kazandırır. Bankanın sahip olduğu mevduat hesap seçenekleri;
Şeklindedir. Bu seçenekler ile, herhangi bir EFT ve havale ücreti ödemeksizin kişiler yabancı para ya da Türk lirası birikimlerini yapabileceklerdir.
Vakıfbank bireysel emeklilik, gönüllülük esasına dayanan bir emekli olma sistemidir. Bu emeklilik sisteminde, her 100 TL olarak yapılan katkı payı ödemelerinde devlet 25 TL tutarında hediye eder. Bireysel emeklilik talepleri 7 gün 24 saat, çağrı merkezi aracılığı ile ya da internet bankacılığı kullanarak yapılabilir. Kişilerin en başta planlamış oldukları emeklilik planlamasını bir yıl içerisinde 6 defa değiştirme hakları bulunur. Kişiler emeklilik ödemelerine ara verebilirler. Ara verilmezse fakat belirlenen taksit ödenmezse banka kişileri otomatik olarak ara vermiş kabul eder. Kişiler emekli olmaları halinde emeklilik ücretlerini tek bir seferde ya da parçalar halinde alma hakkına sahiptirler.
Kara Listede Olanlara Kredi? Kara Listedekiler İçin Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?
Vakıfbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları? Vakıfbank Taşıt Kredisi Başvuru? Vakıfbank Taşıt Kredisi Hesapla?
En Uygun İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Kaçtır? En Uygun Bireysel İhtiyaç Kredisi Hesaplama? İhtiyaç Kredisi İçin Ödeme Planı Nasıl Oluşturulur?
Doğalgaz Fatura Ödeme? Doğalgaz Faturası Nereden Ödenir? Doğalgaz Faturası Kredi Kartı Taksitlendirme?
Vakıfbank Kredileri? Vakıfbank Kredi Kampanyaları? Vakıfbank Kredi Hesaplamaları?
Vakıfbank Araç Kredisi Hesaplama? Vakıfbank 2. El Araç Kredisi? Vakıfbank Araç Kredisi Başvurusu?